EXPERTIZA CONTABILA

  • JUDICIARA (expert parte)
  • EXTRAJUDICIARA

Expertiza contabilă se va efectua conform legii şi reglementării – cadru a activității de contabilitate, revizie contabilă şi consultanţă în domeniul fiscal, respectiv O.G. nr.65/1994, cu modificãrile si completările ulterioare.

Vom da dovadă de maximă diligentă și obiectivitate, folosind în acest sens  cunoștințele și experiența profesională acumulate în calitate de expert contabil .

 

  • Dacă nu aveți pregătire de specialitate și există un litigiu, întotdeauna este bine să  aveți un specialist pentru a găsi impreună toate căile pentru succesul demersului dumneavoastră.

ACEST SPECIALIST ESTE EXPERTUL judiciar-parte

El va fi obiectiv în demersul său, dar vă va asigura că toate      concluziile expertului numit de instanță sunt corecte.

El va redacta toate obiecțiunile la un eventual raport de expertiză contabilă eronat sau care poate fi îmbunătățit.

 

  • Dacă doriți să inițiați o acțiune pentru recuperarea unor daune, este bine să vă consultați cu un specialist pentru a vedea care sunt punctele forte pe care să vă întemeiați demersul.

ACEST SPECIALIST ESTE EXPERTUL contabil consilier

Lucrările se desfasoară în etape:

1 – Pentru început se expun  motivele pentru care clientul apelează la serviciile noastre

2 – Urmează etapa de clarificare a obiectivelor expertizei ce urmează a se efectua

3 – În contractul ce se va încheia se vor preciza aceste obiective, materialul documentar necesar studiului cauzei, prețul și durata de execuție a lucrării.

4 – Așa cum se va prevedea și în contract, plata lucrărilor se face astfel: 50% la încheierea contractului, restul la predarea lucrarii.

În funcție de speța de analizat, de volumul de date/documente de prelucrat, costul expertizei variază si are in vedere un tarif orar, dar valoarea totală a contractului se negociază.

De ce noi?

Pentru că analizăm și investigăm până găsim soluția corectă.

Pentru noi, fiecare contract este important

Nu ezitati sa ne contactati si vom gasi cele mai convenabile conditii financiare pentru o colaborare eficienta de ambele parti.

SOLICITARE OFERTA